Skip to content
CARTEL-24-HORAS 
24 hores de Resistència
El cap de setmana del 16 i 17 d´Abril es va celebrar al circuit de Zuera, Saragossa la 4º edició del "Vespa, The Resistance", aquest cop en format de 24hores, amb la participació de 42 equips vinguts d' Espanya, França i Alemanya.

Els entrenaments lliures es van celebrar des de divendres al matí, fins a la nit. Durant els entrenaments de la nit vam patir el trencament del cigonyal.Després d' aprofitar el motor de la moto de reserva i el que quedava de la oficial a la 1:15 de la matinada, la Vespa tornava a arrencar després de 3 hores de reparació. Volem agrair l'ajut del Jesus Cirera, el Carles Pinyol i tots els que ens vau donar un cop de mà.

Dissabte al matí, durant els entrenaments cronometrats, la moto no acabava d´anar bé. Amb uns ajustos ho vam sol.lucionar i vam fer  la 7º millor marca. Despres de la sortida i durant les primeres hores vam estar rodant sempre entre els 4 primers equips sense cap ensurt. Entrant la tarda-nit, ens anavem posiscionant al capdavant de la classificació junt amb els equips Pk-Racing de Madrid i els francessos de l´Authentic Racing Team. De matinada es produia un fet que resoldria el final de cursa:  un dels nostres corredors, juntament amb 3 corredors més, no van veure una bandera groga de prohibit avançar i van ser penalitzs amb 4 voltes de menys. Un cop sortit el sol,  es veia que la cursa es decidiria entre  PK Racing i nosaltres. Finalment, la cursa se l´emportava l´equip de Madrid a una sola volta de nosaltres. La proxima edició de les 24 HORES es farà l´abril de l´any vinent.

 

Este sitio usa cookies y tecnologías similares. Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Más información: Política de cookies.